Ik wil meer informatie over:

Werknemer of contactpersoon verplaatsen en/of kopiëren naar andere werkgever

Als u een werknemer of contactpersoon wenst te verplaatsen van werkgever B naar A of u wenst een contactpersoon toegang te geven tot meerdere werkgevers, dan kunt u dit volgens de volgende stappen uitvoeren:

  1. In dit voorbeeld gaan wij eerst naar Werkgever B, hier hebben wij werknemer Jan Jansen die wij over willen zetten naar Werkgever A.
  2. Vervolgens zoekt u naar werkgever A en klikt u op het tabje Contacten.
  3. Hier kunt u een bovenliggende organisatie koppelen, in dit geval maken wij Werkgever B een bovenliggende organisatie.
  4. Daarna kunt u naar het tabje werknemers gaan en op het plusje klikken bij Werkgever A.
  5. U begint de naam van de betreffende werknemer te typen en ziet aan de rechterkant in de suggestie balk de werknemer staan. Nu kunt u op het pijltje klikken en wordt deze werknemer aangemaakt onder Werkgever A.
  6. Het dienstverband staat nu nog op werkgever B. Hierdoor ziet u nu nog steeds in de linker sidebar Werkgever B staan. Dit lost u bij werknemers op door naar het tabje dienstverband te gaan en binnen het dienstverband in het veld Bedrijf Werkgever A te vullen.
  7. Vergeet ook niet om de bovenliggende organisatie te verwijderen bij Werkgever A. Anders kunnen de contactpersonen van beide BV’s bij beide bedrijven de werknemers inzien.

Voor contactpersonen werkt dit hetzelfde, behalve natuurlijk het vullen van het dienstverband. U kunt een contactpersoon op dezelfde manier koppelen aan meerdere bedrijven. Daarna kunt u veilig de bovenliggende organisatie verwijderen indien u niet wilt dat de andere contactpersonen van de BV’s ook inzicht hebben in alle gegevens.