Ik wil meer informatie over:

Medische informatie verwerken

Indien u binnen het startmenu van de Customer Portal zit kunt u middels de widget de desbetreffende werknemer opzoeken of via de openstaande dossiers die uw aandacht vereisen in bijvoorbeeld de Berichtenbox

 • Hierna komt u direct in het verzuimdossier bij de openstaande taak in het tabje Verrichtingen
 • U kunt hier door klikken naar bijvoorbeeld het tabje Medisch dossier en door op het plusje te drukken naast bijvoorbeeld Anamnese, kunt u deze invullen.
 • U heeft onderaan 4 opties in de blauwe knoppen. Met Definitief maken, kiest u er voor om in dit geval de Anamnese definitief te maken.
  – Door op de knop OK te drukken, kiest u ervoor om het concept op te slaan.
  – Met de knop Annuleren kunt u uw invoer annuleren. Met de knop Naar Diagnose kunt u direct doorgaan naar de Diagnose omgeving zodat u deze ook kunt invullen binnen het medisch dossier van deze werknemer.
 • Nadat u de knop Definitief maken kiest, verschijnt er een pop-up met de vraag of u zeker weet dat u het formulier defintief wilt maken. Hier kunt u kiezen voor Ja om op te slaan en definitief te maken en Nee om terug te gaan.
 • Via de knop OK, slaat u het concept op en keert u terug naar het medisch dossier.
 • Op de pagina Diagnose kunt u de diagnose verwerken en hier de desbetreffende CVZ en CVO codes koppelen. Deze kunt u vervolgens ook als concept opslaan of definitief maken.
 • Op het tabblad Terugkoppeling spreekuur kunt u op de knop met het plusje klikken om deze in te voeren. 
 • U kunt hier aangeven wat voor type consult dit is geweest en de verdere informatie aanvullen. Ook hier kunt u er voor kiezen om middels de knop Ok het concept op te slaan of d.m.v. de knop definitief maken de terugkoppeling definitief te maken.
 1. Op het tabblad Documenten & notities kunt u d.m.v. de plus knop documenten en notities toevoegen.
 2. Op het tabblad (UWV) Formulieren kunt u formulieren invullen voor de werknemer zoals het Medische Informatie formulier. 
 3. U klikt op het plusje naast het desbetreffende formulier en kunt het formulier doorlopen om deze vervolgens definitief te maken (hierbij wordt het formulier ook klaargezet voor anderen om in te zien) of het concept op te slaan door op OK te klikken.
 4. Onder het tabblad Verrichtingen kunt u vervolgens uw openstaande taken uitvoeren door op de blauwe tekst Open taak te klikken.
 5. U klikt vervolgens op de blauwe tekst Uitvoeren en registreerd bij verplichte tijdsregistratie de tijd die u voor deze taak nodig heeft gehad. 
 6. Klik vervolgens op de knop OK en uw taak is verwerkt als uitgevoerd.