Ik wil meer informatie over:

Aanmaken van een Casemanager

Als u een (nieuwe) casemanager wilt aanmaken kunt u dit in iONE JS doen door een nieuw personeelslid aan te maken. U komt hier via ‘Menu -> Relatiebeheer -> Personeelsleden -> Klik op het plusje bovenaan de zoekbalk naast de term Personeelsleden 
 

 1. In het scherm Nieuw personeelslid aanmaken vult u de gegevens in van de Casemanager. Belangrijk is om bij Functie te kiezen voor Casemanager. Vervolgens klikt u op de blauwe knop Ok.
 2. Uiteraard is het belangrijk om alle velden en tabbladen zo compleet mogelijk in te vullen. Zoals bij het tabblad algemeen onder algemeen het Burgerservicenummer en bij contactopties het juiste mailadres en telefoonnummer van deze persoon.
 3. Vervolgens gaat u naar het tabblad Dienstverband en klikt u op het veld met de naam Algemeen. Het is belangrijk dat u hier de velden invult en vooral het veld Casemanager aanvinkt zodat de gebruiker toegang gaat krijgen tot de omgeving voor Casemanagers binnen iOne.
 4. Vervolgens kunt u onder tabje Dienstverband ook nog het dienstverband en salaris invullen.
 5. Zodra u hier mee klaar bent gaat u naar iOne AS om deze gebruiker verder aan te maken. 
 6. U gaat naar Menu -> Extra -> Stamgegevens en klikt vervolgens op het tabblad Relaties. Vervolgens kiest u in het menu aan de linkerzijde voor Gebruikers.
 7. U klikt vervolgens op de blauwe balk + Toevoegen
 8. Hier klikt u op het poppetje naast het veld Relatie en selecteert u de gebruikers Personeelslid.
 9. U kunt vervolgens op het veld relatie klikken en het vergrootglas om dit personeelslid op te zoeken.
 10. Aan de linkerzijde verschijnt de sidebar waarin u het personeelslid kunt opzoeken en typt u bijvoorbeeld de naam in van de Casemanager.  Klik vervolgens nogmaals op het vergrootglas de zoekresultaten verschijnen. 
 11. U kunt nu de desbetreffende Casemanager selecteren door hier dubbel op te klikken.
 12. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om het mail adres als gebruikersnaam te laten staan of deze aan te passen naar eigen keuze.
 13. U kiest binnen het veld gebruikersgroep voor de groep Casemanagers en vult een wachtwoord in (dit kan achteraf nog gewijzigd worden)
 14. Vervolgens vinkt u de volgende velden aan: Actief, webgebruiker, Applicatiegebruiker en Portal login.
 15. Daarna klikt u op het vinkje rechtsboven in het scherm om de gebruiker op te slaan.
 16. Als laatste klikt u op de diskette onderin het scherm om nogmaals de gebruiker op te slaan.
 17. De Casemanager is nu aangemaakt en kan inloggen binnen iOne JS.