Ik wil meer informatie over:

Filters taken verzuimdossier

Binnen het tabblad verrichtingen van het verzuimdossier zijn rechts boven in verschillende filters te kiezen. Hierbij een uitleg waar deze filters voor dienen en wat u kunt verwachten.

  • Alle: Hier staat de filtering standaard op en laat alle openstaande taken zien. De workflow laat alleen de taken zien die op dat moment gegenereerd zijn. Het is niet mogelijk om vooruit te kijken naar eventueel toekomstige taken. De workflow genereert de eerstvolgende taak op het moment dat is afgesproken, alle taken die daarop volgen ziet u per taak nadat de huidige is uitgevoerd.
  • Vandaag: Hier staan de taken die u vandaag dient uit te voeren.
  • Deze week: Hier staan de taken die deze week uitgevoerd dienen te worden en door de workflow zijn gegenereerd (met bijvoorbeeld een langere doorlooptijd). . Vaak ziet u hier ook handmatige taken bij staan die u een uitvoerdatum binnen dezelfde week heeft gegeven.
  • Deze maand: Hier staan de taken die deze maand uitgevoerd dienen te worden en door de workflow zijn gegenereerd (met bijvoorbeeld een langere doorlooptijd). Vaak ziet u hier ook handmatige taken bij staan die u een uitvoerdatum binnen deze maand heeft gegeven.
  • Volgende 3 maanden: Hier staan de taken die binnen de aankomende 3 maanden uitgevoerd dienen te worden en door de workflow zijn gegenereerd (met bijvoorbeeld een langere doorlooptijd). Vaak ziet u hier ook handmatige taken bij staan die u een uitvoerdatum binnen deze 3 maanden heeft gegeven.